Obraz.
Telo.Um.

Holistični center za napredno pomlajevanje in dobro počutje

Rezerviraj svoj tretma

Napredne masaže
obraza in telesa

Holistični center za napredno pomlajevanje in dobro počutje

Rezerviraj svoj tretma

Svetovanja.
Darilni boni.

Holistični center za napredno pomlajevanje in dobro počutje

Rezerviraj svoj tretma

Glowin beauty
proizvodi

Holistični center za napredno pomlajevanje in dobro počutje

Rezerviraj svoj tretma

Akupunktura.
Aurikuloterapija.

Holistični center za napredno pomlajevanje in dobro počutje

Rezerviraj svoj termin

Holistic Studio

Kaj vam nudimo?

Obraz / Tretmaji

Karin Velikonja, CEO Glowinface

Karin je ustanoviteljica podjetja Glowinface in lastnica Glowin Studia. Razvila je program Joge Obraza in pa unikaten Face Yoga Facial tretma (FYF), sestavljen iz obrazne vadbe, sculptural face lifting in intraoralne masaže, Gua-She in Cuppinga. Tehnike obrazne vadbe in naravnega pomlajevanja uči in izvaja po celem svetu, ustvarila pa je tudi best-seller online programe obrazne vadbe, ki jih izvaja več kot 10.000 ljudi po vsem svetu.

Polona Gačnik Kamber,
masažna terapevtka in kozmetičarka

Polona v svetu masaž, nege obraza in kozmetike deluje že 17 let. Vodila in delala je v različnih kozmetičnih salonih doma in v tujini. Zaradi izjemnih masažnih sposobnosti jo je Karin kot prvo povabila na 6 mesečno izobraževanje za izvajanje Glowinface Face Yoga Facials tretmajev, Cuppinga in Gua-Sha tehnik.

Personalizirani 60 minutni Face Yoga Facial tretma je edinstven tretma, ki se posveča stimulaciji tkiv globoko pod kožo – mišicam in fascijam – strukturam izjemnega pomena za zdrav in mladosten obraz.  Z uporabo tehnik Obraznih vaj, Sculptural face lifting in intraoralne masaže, Gua-Sha, Cupping terapije in limfne aktivacije + drenaže nudi naravno pomlajevanje in lifting obraza. Poleg tega pomaga izboljšati mobilnost in odzivnost mišic, odpravljati napetosti in zato bolečine (glavoboli, migrene) ter zmanjšati obrazne asimetrije.

Tretma zajema delo na dekolteju, vratu, obrazu in seveda na lobanjskih mišicah.

Konzultacije vedno izvaja Karin, tretmaje pa Polona ali Karin.

 

Za najboljše rezultate se priporoča zakup 5 obiskov in izvajanje 1x na 14 dni.

 

OPCIJE:

– Konzultacija + Face Yoga Facial (90 min)

– Samostojen obisk Face Yoga Facial (60 min)

– Paket 5 obiskov Face Yoga Facial (5 x 60 min)

ADD ON:

– LED terapija (20 min)

-Aurikuloterapija (10 min)

60 minutni posvet z ustanoviteljico metode Glowinface se začne z analizo obraza. Karin vam glede na vaš tip gravitacije, krizna žarišča in obrazno diagnostiko po tradicionalni kitajski medicini pove, kaj se z vašim obrazom dogaja in kako najučinkoviteje začeti z treningom obraznih mišic ter drugimi pomlajevalnimi tehnikami. Konzultacija glede na vaše potrebe in želje vsebuje vadbeni plan (v kolikor jogo obraza že izvajate) oz. učenje novih personaliziranih vaj / tehnik Gua-Sha, Cupping, Aurikuloterapija, Samomasaža.

Manualna terapija za lajšanje TMJ in Bruksizma priporočamo vsem, ki se spopadajo z bolečinami v čeljustnem sklepu in mišicah, z glavoboli in migrenami, škrtanjem in stiskanjem z zobmi in z obrabo zobnih struktur.

Personalizacija in pregled poteka v sodelovanju z DMD Kulišem, specialistom za implantologijo, TMJ in Bruksizem.

OPCIJE:

– Konzultacija z dr. Kulišem in tretma s Karin (60 min)

– Paket 5 obiskov  (5 x 60 min)

 

Dermalux Flex MD je medicinsko certificiran aparat, ki na podlagi svetlobne terapije pomaga pri zdravljenju aken, luskavice, dermatitisa, rozaceje, pospešuje celjenje ran in zmanjšuje bolečine v mišicah in kosteh. Poleg navedenih lastnosti se uporablja tudi v kozmetične namene in sicer za pomlajevanje kože, zmanjševanje gub, pigmentacij in pordelosti. Uporablja se lahko tako na obrazu kot tudi po drugih delih telesa. LED Fototerapija ima dokazane regenerativne in protivnetne učinke brez škodljivih posledic, primerna pa je za vse tipe kože.

OPCIJE:

-Samostojni zakup (3o min)

-Kot dodatek tretmaju (20 min)

Aurikuloterapija izvira iz Tradicionalne Kitajske Medicine in predstavlja metodo stimulacije akupresurnih točk na ušesu. Uho ima v TCM pomembno vlogo saj predstavlja organ ledvic in našo izvorno življensko energijo.  Zaradi dobre oživčenosti lahko z stimulacijo refleksnih točk vplivamo na možganske refleksne centre, ki so prek živčnega sistema povezani s preostalimi deli telesa. Namen Aurikuloterapije je uravnovesiti telo, um in duha.

Aurikuloterapija je primerna za vse starosti.

OPCIJE:

-Kot dodatek k tretmaju

-Nakup za izvedbo doma

Telo / Masaže

Polona Gačnik Kamber,
masažna terapevtka in kozmetičarka

Polona v svetu masaž obraza in telesa, nege obraza in kozmetike deluje že 15 let. Vodila in delala je v različnih kozmetičnih salonih doma in v tujini. Zaradi izjemnih masažnih sposobnosti jo je Karin kot prvo povabila na 4 mesečno izobraževanje za izvajanje Glowinface Face Yoga Facials tretmajev, Cuppinga in Gua-Sha tehnik.

45 minutna terapevtska masaža hrbta in vratu je globinska masaža osredotočena na sproščanje in mehčanje največkrat zaradi slabe drže napetih mišic hrbta in vratu ter njihovih narastišč. Pri masaži poleg manualnega pristopa uporabljamo tudi sproščanje adhezij z Gua-Sha kristalom in Cupping (ventuze). Tretma se zaključi z masažo lobanje, kar je tudi naša velika posebnost. Cilj masaže je pospešiti prekrvavitev, sprostiti vozle, odpraviti bolečine in izboljšati držo. Ali ste vedeli, da tako hrbtne kot vratne mišice vplivajo tudi na mišice obraza? Zategnjene hrbtne in vratne mišice namreč lahko povzročijo povešanje zgornjih vek in lic, ter celo nasolabialne gube ter obrazne asimetrije, zato je res potrebno poskrbeti, da so omenjene mišice v optimalnem stanju.

Tretma ob zmerni napetosti priporočamo 1x na mesec, ob močni napetosti pa priporočamo 5 terapij – 1x na 14 dni .

OPCIJE:

–  en obisk

– paket 5

 

75 minutna holistična masaža celotnega telesa zajema različne napredne masažne tehnike za sproščanje napetosti v mišicah in pospešitev pretoka krvi s kisikom in hranilnimi snovmi ter odvajanjem toksinov preko limfe. Pri masaži se osredotočamo na vrat, hrbet, noge, roke in trebuh. Holistična masaža telesa intenzivno sprošča napetosti v mišicah in poskrbi za hitrejšo regeneracijo, pomaga odpravljati zabuhlost in zastoje vode ter limfe ter tako oblikuje telo in odpravlja celulit.

 

 

90 minutna napredna Holistična masaža telesa zajema ročno masažo in pa masažo z Cuppingom (ventuzami) in Gua-Sha kristalom. Masaža se izvaja na vratu, hrbtu, po nogah rokah in trebuhu. Masaža s Cuppingom deluje na principu ustvarjanja vakuma ki “odlepi” vse plasti kože od fascij in mišic in tako izjemno pospeši pretok krvi s kisikom in hranilnimi snovmi in limfno drenažo preko katere se odvajajo toksini. Masaža s Cuppingom naredi kožo bolj prožno in voljno, zmanjšuje celulit in oblikuje telo.  Gua-Sha kamen uporabljamo pri masaži hrbta in pa dlani za odpravljanje adhezij in napetosti v mišicah.

30 minutna globinska ročna masaža nog, z uporabo Gua-sha kristala in Cuppinga (ventuz), ki ti bo prinesla občutek lažjih, bolj čvrstih nog, zmanjšala celulit, učvrstila tvojo kožo, saj s tovrstno masažo učinkovito aktiviramo limfo in jo naredimo bolj pretočno. Ročna (manualna) masaža je najučinkovitejša metoda oblikovanja nog in odpravljanja celulita saj nam toploto dlani, energija in pomoč prstov omogoča tretiranje globljih tkiv, čutenje in odpravljanje blokad (vozličkov, adhezij). Ta terapija pa je še posebej unikatna saj pri svojem delu poleg rok uporabljamo tudi “scraping” Gua-Sha metodo za odpravljanje adhezij v fascijah in Cupping (ventuze) za izjemno limfno drenažo in prekrvavitev. 

Za najboljše rezultate toplo priporočamo zakup 8 obiskov.

OPCIJE:

–  en obisk

– paket 8

 

Telo & Um / Akupunktura in Aurikuloterapija

Vanja Smole, dr.med. anesteziolog,  
Alter Acu

Vanja je akupunkturistka, zdravnica anesteziologinja in ustanoviteljica podjetja ALTER ACU.

Po zaključenem študiju splošne medicine na Medicinski fakulteti v Mariboru je uspešno opravila specializacijo iz anesteziologije in intenzivne medicine v sosednji Avstriji. V tem času se je dodatno izobraževala na področju akupunkture, aurikuloterapije in tradicionalne kitajske medicine (OGKA Avstrija) in pridobila Evropsko diplomo za telesno in ušesno akupunkturo. V Glowin studiu izvaja tretmaje telesne akupunkture in/ali aurikuloterapije.

Akupunktura je ena izmed vej tradicionalne kitajske medicine (v nadaljevanju TCM), kjer se s pomočjo posebnih, izredno tankih akupunkturnih iglic odpravljajo blokade v telesu za ponovno vzpostavitev ravnovesja. Iglice se zabadajo v točno določene točke (akupunkturne točke), ki se nahajajo po celotnem telesu in ležijo na meridianih (energijske poti). Po teoriji TCM kroži po meridianih naša življenjska energija »Qi«, kadar se telo nahaja v ravnovesju. Če naše telo zaradi različnih vzrokov preide v neravnovesje, »Qi« ne more prosto krožiti in najprej se pojavijo energijske blokade v meridianih (v smislu zastale energije), šele nato se pojavijo nam vidni simptomi bolezni.

 

Primeri težav, ki jih z akupunkturo lahko uspešno lajšamo ali celo odpravimo:

 

–  bolečine po telesu (glavoboli, migrene, menstruacije, mišice, sklepi, hrbtenica)

–  gibalni aparat (npr. po poškodbah)

–  krepitev imunskega sistema

–  obravnava sezonskih alergij (seneni nahod)

–  pogosta vnetja (mehur, pljuča, sinusi) in prehladna obolenja

–  avtoimunska obolenja (luskavica, revma)

–  prebavne težave (zaprtje, driska, slabost, zgaga, napihnjenost)

–  hormonska neravnovesja in krvni tlak

 

Aurikuloterapija je posebna zvrst akupunkture, ki pa se ni razvila na Kitajskem, temveč v Franciji. Temelji na teoriji, da se na zunanjem ušesu nahaja celotno telo kot mikrosistem in tako dobro služi kot diagnostični in terapevtski pripomoček. Pri ušesni akupunkturi se uporabljajo izjemno majhne trajne iglice, ki ostanejo v ušesu dlje časa.

Indikacije za uporabo so podobne kot pri telesni akupunkturi, a še posebej za lajšanje bolečin, umiritev uma, zdravljenje alergij, odvisnosti, kroničnih in funkcionalnih bolezenskih stanj.

Mehanizem delovanja aurikuloterapije se razlikuje od delovanja telesne akupunkture, zato je najbolj priporočljiva kombinacija obojega.

Rezerviraj svoj tretma

Pošlji nam sporočilo

Delavnice in Masterclassi

V Glowin Studiu prirejamo self-care delavnice tehnik Gua-Sha, Cupping, Obrazne vadbe,… namenjene vsem, ki si želite pomlajevati obraz v udobju vašega doma.

Profesionalni Masterclassi z internacionalno akreditacijo in Glowin Certifikatom pa so namenjeni vsem, ki bi tehnike želeli vključiti v svoje storitve.

Prihajajoče self-care delavnice: /

Prihajajoči profesionalni Masterclassi:

13.9.-15.9. Face Yoga Facial (21 urni tečaj) ZASEDEN

IZVEJ VEČ

Glowin Shop

V studiu lahko kupite naše Glowinface izdelke:
naravno kozmetiko Glowin skincare, Face in Body Cupping, Maske za spanje iz 100% svile, magnetke za Aurikuloterapijo znamke Acuseeds in proizvode Pelia Organic.

Naše Glowin izdelke pa lahko vedno naročite tudi v naši (angleški) spletni trgovini.

VSTOPI V E-SHOP

Darilni Boni

Podarite vaši ljubljeni osebi popolno razvajanje. Glowinface Darilni Boni veljajo za vse naše tretmaje. Darilni bon lahko zakupite v Studiu, lahko pa vam ga pošljemo tudi po pošti.

PIŠI NAM

Spoznajte naše strokovnjake

V Glowin Studiu se zavzemamo za najvišjo kvaliteto storitev in profesionalnost celotne ekipe. Veseli smo, da so se nam na skupni poti pridružili eksperti iz medicine, psihologije, kineziologije in kozmetike. Osredotočamo se na personalizirani pristop, ker verjamemo, da se le tako lahko dosežejo kar najboljši rezultati in vaše zadovoljstvo. Veselimo se vašega obiska.

Karin Velikonja

CEO Glowinface in lastnica Glowin Studia

Matej Kuliš

Zobozdravnik in specialist protetike in TMJ

Polona Gačnik Kamber

Masažna terapevtka in kozmetičarka

Vanja Smole

dr.med, anesteziologinja in akupunkturistka, CEO ALTER ACU

Title

Go to Top