Obraz

Karin Velikonja

CEO Glowinface in lastnica Glowin Studia

Karin, diplomirana ekonomistka, je svojo pot obrazne joge in naravnih metod pomlajevanja začela leta 2014. Tečaj za učiteljico je opravila v Sloveniji, potem pa se je dodatno izobraževala v Ameriki, Veliki Britaniji in Italiji – kjer se je dodatno usposabljala tudi na področju Tradicionalne Kitajske Medicine in Obrazne Diagnostike. Ker je področje Obrazne Joge še novo in dokaj nerazvito je večino svojega časa namenila raziskovanju in samostojnemu učenju anatomije. Na podlagi novih dognanj in prakse je razvila in izpopolnila svojo metodo Joge Obraza. Leta 2018 je ustanovila internacionalno podjetje in začela s prodajo online programov joge obraza po celem svetu. Zaradi izjemnih rezultatov je bila povabljena svojo tehniko učiti po različnih državah kot so ZDA, Združeni Arabski Emirati, Bali, Italija, Belgija, Hrvaška. Sodelovala je z znamko za profesionalno kozmetiko Marzia Clinic in po Italiji izobraževala njihov kader. Tu je razvila tudi unikatni Face Yoga Facial tretma – edini tretma, kjer se obrazne vaje izvaja na stranki. Tretma lahko preizkusite v Glowin Studiu. Leta 2021 je razvila in lansirala svojo naravno kozmetično linijo Glowin Skincare, Maske za spanje iz 100% Mulberry svile, leta 2022 pa še Glowin Cupping – ventuze za obraz in telo. Karin je razvila tudi online program za inštruktorje joge obraza po metodi Glowinface. Sodeluje z fizioterapevti in zobozdravniki. Z dr. Matejem Kulišem je razvila tretma masaže in vaj za odpravljanje problemov s čeljustnim sklepom in Bruksizmom. Leta 2022 so vsi programi Glowinface pridobili internacionalno akreditacijo s strani organizacije IPHM iz Velike Britanije.

Polona Gačnik Kamber

Masažna terapevtka in kozmetičarka

Polona je glavna masažna terapevtka v Glowin Studiu z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju kozmetike in masaž obraza in telesa. Svoje znanje v masaži je poleg raznih tečajev pridobivala tudi od fizioterapevtov. Kozmetične in masažne salone je vodila v Sloveniji in tujini. Po prvi zanositvi se je Polona odločila nekaj let posvetiti družini sedaj pa se spet vrača na področje, ki ga obožuje. Z več kot 4 mesečnim učenjem pod vodstvom Karin se je izurila v Glowinface Metodi in Face Yoga Facial tretmajih. Njena strast so prav masaže obraza in telesa, kjer z izjemnim čutom za dotik ljudem pomaga do popolne sprostitve in izboljšanja počutja.

Matej Kuliš

Zobozdravnik in specialist protetike in TMJ

Študij stomatologije je zaključil na Stomatološki fakulteti Univerze v Zagrebu. Leta 2015 je pričel s specializacijo iz stomatološke protetike na Univerzitetni kliniki v Zagrebu, KBC Zagreb ter leta 2018 pridobil naziv specialista stomatološke protetike. Pri kliničnem delu se ukvarja predvsem z implantologijo, implantoprotetiko, TMJ in Bruksizmom, rekonstrukcijo obrabljenih zob, ter sodobnimi načeli predprotetične priprave in preparacij zob. Velik povdarek daje na protetično upravljanje z mehkimi tkivi, ki je tudi glavna tema njegovih predavanj in delavnic. Sodeluje kot mnenjski vodja z mednarodnimi podjetji 3M ESPE, Bego implant systems, VPI Innovato, Cervico, Ivoclar-Vivadent. Je avtor in soavtor nekaj strokovnih člankov. Vodi in predava na delavnicah ter na kongresih po Sloveniji in tujini. Klinično delo opravlja v zasebni ambulanti v Ljubljani.Title

Go to Top